Magazin jucarii copii 4-5 ani cu preturi accesibile 

Daca vrei sa alegeti jucarii calitative, la preturi excelente, puteti sa le comandati online, dintr-un magazin jucarii copii. Astfel, va veti bucura de preturi foarte bune, o mare varietate de produse, livrare rapida, nu va mai trebui sa mergeti in magazin, iar daca aveti nevoie de informatii suplimentare in legatura cu jucariile pe care doriti sa le achizitionati, reprezentatii magazinului va vor raspunde cu mare drag.

Spre ce jucarii copii 4-5 ani ar trebui sa va indreptati atentia 

Inainte de a alege jucariile ideale pentru copiii dumneavoastra, ar trebui sa intelegeti care sunt nevoile acestora in functie de varsta. Astfel, intre 4-5 ani se spune ca incepe ,,cea de-a doua copilarie”, in care cei mici vor parcurge etape foarte importante de dezvoltare, atat din punct de vedere fizic, cat si psihologic. Este varsta la care se dezvolta inteligenta emotionala, copiii devin mai independeti, incep sa simta empatie si nevoia de socializare este tot mai mare. 

Avand in vedere toate acestea, ar fi bine sa alegeti jucarii copii fete si baieti care sa ii provoace pe cei mici, sa nu ii plictiseasca si de care sa fie entuziasmati oricand. De la aceasta varsta, copiii vor fi mai rabdatori si vor putea sa se joace cu o jucarie mai mult timp. 

Ce tipuri de jucarii pentru copii de 4-5 ani gasiti la Junios.ro 

La Junios.ro, site jucarii copii, gasiti numeroase tipuri de jucarii pentru 4 si 5 ani, astfel incat indiferent ce prefera copiii dumneavoastra sau ce doriti sa le oferiti, aveti mari sanse sa comandati de aici. 

Spre exemplu, din categoria de jucarii pentru copii fetite, puteti alege jucarii pentru desenat, care dezvolta imaginatia si creativitatea. Printre cele mai populare astfel de jucarii sunt si tabletele grafice. Acestea permit copiilor sa deseneze cat vor, oricand si oriunde vor, in momentele in care jucariile clasice de colorat nu pot fi folosite in cele mai bune conditii. Unde pot  fi folosite jucariile de colorat? De exemplu, pentru un drum cu masina sau cu avionul sau cand trebuie sa asteptati undeva. Astfel de jucarii ii vor ajuta pe cei mici sa nu se plictiseasca. Exista si variante pentru baietei. 

Pentru ca la aceasta varsta, copiii sunt foarte curiosi despre orice, se pot alege jucarii copii 4 ani si 5 ani educative, asa cum jocurile tip puzzle sau jocurile care ii invita sa descopere harta lumiii. 

Mai mult, de la varsta de 4 ani, copiii pot incepe sa invete literele, daca par interesati de aceasta activitate. De aceea, le puteti oferi jucarii copii 5 ani si 4 ani care sa ii invete alfabetul, cum sunt literele din lemn. 

Alegeti cele mai bune jucarii pentru copiii dumneavoastra!