Jucarii pentru copii de 2-3 ani accesibile si calitative 

Daca principalele criterii pe baza carora alegeti jucariile pentru cei mici sunt calitatea si pretul mic, atunci va oferim cele mai bune produse dintr-un site jucarii copii. Stim cat de importante sunt jucariile pentru dezvoltarea armonioasa a copilului, pentru a se distra si pentru a lega prietenii. De aceea, va oferim o selectie foarte mare de jucarii copii 2 ani si 3 ani, cu numeroase beneficii. 

Tipuri de jucarii copii 2-3 ani baieti sau fetite pe care le gasiti la Junios.ro 

Se spune ca perioada dintre 2 si 3 ani este una dintre cele mai dificile pentru parinti, intrucat copiii au foarte multe achizitii si trebuie sa tina pasul cu ei. Este perioada cand pentru cei mai multi copii incep tantrumurile, cand invata sa spuna nu si cand se observa cel mai bine imitarea comportamentelor adultilor. 

De aceea, este important sa le fie oferite jucarii copii care sa ii ajute in aceasta perioada, atat pentru a se dezvolta cat mai bine, cat si pentru a le distrage atentia in perioadele in care nimic pare sa nu le mai placa. 

Din categoria de jucarii copii 3 ani si 2 ani, foarte populare sunt cele care ajuta copilul sa invete sa numere. Aceasta este varsta cand cei mici pot numara pana la 5 sau pana la 10, chiar daca uneori se mai incurca. Astfel, un exemplu de jucarii care pot fi de mare ajutor in acest caz sunt cele care au cifre mari, din lemn, colorate, care le atrag atentia copiilor si le permite sa numere mai usor. 

La aceasta varsta, copiii au nevoie de jucarii mai complexe, care sa ii distreze si sa le capteze atentia. Spre exemplu, nu vor mai putea folosi jucarii copii 1-2 ani, iar jucarii copii 3-4 ani baieti sau fete s-ar putea sa fie prea dificile. Pentru dezvoltarea motricitatii si nu numai, se oferi copiilor un jocuri de motricitate, cum sunt cele de tip pescuit magnetic. Cum ajuta copilasii? Permit dezvoltarea coordonarii mana-ochi, il ajuta pe copil sa isi dezvolte abilitatea de sortare si clasificare si, de asemenea, este utila pentru recunoasterea formelor si culorilor. 

La Junios.ro, magazin jucarii copii veti mai putea gasi si trotinete, ideale pentru mentirea echilibrului si pentru a face sport. Spre exemplu, puteti alege din categoria jucarii copii fete trotinete care se transforma si care pot fi folosite pana la un anumit numar de kilograme. Bineinteles, puteti gasi si variante pentru baietei. 

Asadar, alegeti cele mai frumoase jucarii copii 3 ani fete si baieti si oferiti-le celor mici sansa de a se dezvolta armonios.