Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Junios.ro.


Site-ul este administrat de societatea:

NETON PLAY S.R.L

Strada Gheorghe Doja, nr.24, Voluntari, Ilfov

Cod unic de inregistrare: 47140930

Nr. Reg. Comertului: J23/7693/2022 

Banca Transilvania

RO29BTRLRONCRT0CJ2898501


1.Acceptul dumneavoastra

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site ului Junios.ro.

Utilizarea site ului (accesul, navigarea si inregistrarea unui cont de utilizator pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document, cu toate efectele si consecintele ce decurg din acesta.
In cazul in care nu sunt de acord cu termenii si conditiile impuse, utilizatorii trebuie sa inceteze imediat accesarea site ului.
Administratorul site ului, Junios.ro, isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

In cazul neintelegrii dintre Junios.ro si client, se vor aplica termenii si conditiile afisate.


2.Definitii si Legenda Termeni

Vanzator – Junios / Junios.ro .
Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site sau fara Cont in Site si efectueaza o Comanda.
Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUTUL Junios.ro .
Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si a dat acordul cu privire la clauzele specifice site ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.
Site – domeniul www.Junios.ro .
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.
Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.
Campanie de promotie – actiunea de a expune in scop comercial, un numar finit de Bunuri si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.
Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

3.Continutul site ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul site ului Junios.ro (texte,imagini,elemente de grafica,software,script,date tehnice etc.) nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.
Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

4.Disponibilitatea produselor si comandarea lor

Disponibilitatea unui produs nu este afisata in timp real. Stocurile se actualizeaza periodic si este posibil ca la un moment dat sa apara diferente pe site fata de stocul real. Noi depunem tot efortul pentru actualizarea cat mai rapida a stocurilor pe site, insa disponibilitatea unui produs se poate modifica oricand pe parcursul procesarii comenzii.
Toate produsele aflate pe site sunt disponibile spre achizitionare, daca acestea se afla pe stoc. Prin plasarea unei comenzi, dumeavoastra ne inaintati cererea de achizitionare a produselor noastre. Magazinul online www.Junios.ro va onora comanda dumneavoastra doar daca produsele se afla pe stoc si la pretul mentionat.
Atunci cand un produs din comanda dumneavoastra nu se mai afla pe stoc, veti fi contactat intr un timp cat mai scurt si veti decide daca doriti inlocuirea produsului sau finalizarea comenzii fara acest produs. Nu va vom trimite produse similare pentru a inlocui un produs comandat decat cu acceptul dumneavoastra.

“Confirmarea de Inregistrare a Comenzii primita de catre Cumparator automat, nu creeaza obligatii contractuale si nu este o confirmare a faptului ca produsele sunt pe stoc.”
Confirmarea de Inregistrare a Comenzii primita de catre Cumparator automat, nu creeaza obligatii contractuale si nu este o confirmare a faptului ca produsele sunt pe stoc.
Comanda plasata on line de catre Cumparator, va fi considerata valida numai dupa confirmarea acesteia de catre Vanzator.
Validarea comenzii de catre Vanzator se va face telefonic sau prin mesaj scris (e mail) catre Cumparator.

Validarea comenzii de catre Vanzator se face doar daca:

Datele de Cumparator sunt complete si corecte;
Produsele din comanda Cumparatorului sunt disponibile;
Nu exista erori in sistem care ar putea genera preturi gresite (ex.: valoare a pretului zero/Lei sau pret fictiv sau derizoriu)

Acest moment marcheaza incheierea contractului de Vanzare Cumparare.
*Ne rezervam dreptul de a refuza anumite comenzi

5.Afisarea produselor in site

Pozele atribuite produselor de pe site sunt cu titlu de prezentare,ele pot avea mici diferente la caracteristici sau nuante de culoare.
Perceptia culorii produsului poate fi influentata de tipul si luminozitatea dispozitivului de pe care il vizualizati.

6.Garantia produselor

Toate produsele comercializate de catre site ul nostru, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale asa cum provin de la producator sau in ambalajele. In cazul produselor vandute si livrate de Junios.ro, certificatele de garantie fie sunt emise direct de producator, in cazul in care acesta are o retea de service nationala, fie sunt emise de catre Junios.ro
7.Returnarea produselor

Dreptul de retur in 14 zile este valabil atat pentru persoanele fizice cat si pentru persoanele juridice ce au achizitionat produse de la www.Junios.ro. Pentru a beneficia de returul produselor in 14 zile, trebuie sa ne contactati pe e mail sau prin formularul de pe site, cel tarziu in a 14 a zi calendaristica de la data ridicarii/primirii produsului. Cererile de retur dupa 14 zile calendaristice nu sunt luate in considerare.
Returul produselor se poate face doar prin serviciul de curierat agreat. In cazul returului prin curier, costurile de transport sunt suportate de catre cumparator si vor fi scazute din valoarea ce trebuie returnata cumparatorului. In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate. Produsele returnate trebuie să fie insotite de copie a facturii de achizitie. In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 14 zile de la primirea produsului de catre Junios.ro ,in contul indicat.
In cazul in care un produs este defect si nu se mai poate inlocui din cauza lipsei stocului, se vor returna banii.

7.a. Retur Persoane Juridice

Persoanele juridice au dreptul sa returneze produsele achizitionate de pe site-ul nostru, in conformitate cu urmatoarele conditii:

  • Contravaloarea produselor nu poate fi rambursata in numerar persoanelor juridice. In schimb, putem oferi alte bunuri in loc, cu valoarea totala a produselor returnate, in limita sumei din comanda anterioara. Pentru a solicita aceasta optiune, trebuie sa ne contactati prin intermediul paginii noastre de contact.

  • Limita de retur pentru produsele achizitionate de persoanele juridice este de 14 zile lucratoare. In acest interval de timp, puteti solicita returnarea produselor pentru a primi un produs similar sau un alt produs cu aceeasi valoare.

  • Toate informatiile despre produse, inclusiv detalii despre functionalitate si dimensiuni, sunt disponibile pe site-ul nostru. Va incurajam sa verificati aceste informatii inainte de a face o comanda pentru a evita neintelegerile sau erorile in alegerea produsului potrivit.

8.Livrarea produselor

Produsele se vor livra exclusiv prin servicii de curierat rapid.Datorita anumitor factori din activitatea de curierat,pot exista situatii in care comanda poate fi intarziata,din acest motiv nu ne putem asuma raspunderea intarzierii comenzii
Dupa predarea coletului de Junios.ro catre firma de curierat partenera,nu suntem responsabili pentru intarzierea lui,termenii de livrare sunt responsabilitatea firmei de curierat partenere.

9.Sarbatori legale, vacante si zile nelucratoare (Conditii meteo nefavorabile)

In anumite perioade,magazinul online Junios.ro va fi in vacanta.
In perioadele de sarbatori legale,zile nelucratoare si vacante,toate activitatile de : prelucrare comenzi,livrare sau ridicare a coletelor,solutionare reclamatii,returnari produse etc. de pe site ul Junios.ro vor fi suspedante.
Toate solicitarile de retur sau reclamatiile pot fi trimise catre site ul Junios.ro prin formularele si adresele de contact aferente iar dupa terminarea perioadelor ele vor fi procesate.
In cazul in care conditiile meteo sunt nefavorabile, firma de curierat poate livra coletele/comenzile cu intarziere.


10.Reclamatii (toate reclamatiile se vor inainta la urmatoarele )

Email – office@junios.ro
Telefonic la numarul : 0734326023 
*Reclamatiile si nelamuririle vor fi solutionate in timpul programului de lucru afisat pe site


11.Preturi

Preturile produselor afisate pe site sunt finale si nu includ T.V.A.
Produsele tinute in cosul de cumparaturi mai mult de 24h pot suferi modificari ale pretului in functie perioada promotionala a acestuia sau alti factori.
12.Nerespectarea indicatiilor ambalajului si/sau al instructiunilor

Nu ne asumam raspunderea pentru coletele defectate sau avariate in urma nerespectarii instructiunilor de utilizare aflate in interiorul coletelor sau pe ambalajul produselor.
Nu ne asumam raspunderea pentru folosirea necorespunzatoare a jucariilor electrice pe baza de baterii in timpul perioadelor friguroase, recomandarea noastra este ca atunci cand preluati coletul de la firma de curierat sa lasati produsul la temperatura camerei intre 3-5 ore inainte de folosire. Nerespectarea acestei recomandari duce la defectarea produsului si imposibilitatea de a-l returna.
13.Promotia "Cadou surpriza pentru orice comanda"

Promotia curenta din magazinul nostru online in care se ofera cadou surpriza oricarei comenzi, se va desfasura pe o perioada nedeterminata de timp stabilita de catre noi. Cadoul este oferit unul per comanda indiferent de numarul produselor sau valoarea comenzii.