Dreptul de retur in 14 zile este valabil atat pentru persoanele fizice cat si pentru persoanele juridice ce au achizitionat produse de la www.Junios.ro. Pentru a beneficia de returul produselor in 14 zile, trebuie sa ne contactati pe e mail sau prin formularul de pe site, cel tarziu in a 14 a zi calendaristica de la data ridicarii/primirii produsului.

Cererile de retur dupa 14 zile calendaristice nu sunt luate in considerare.

Returul produselor se poate face doar prin serviciul de curierat agreat. In cazul returului prin curier, costurile de transport sunt suportate de catre cumparator si vor fi scazute din valoarea ce trebuie returnata cumparatorului. In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel, nu se poate returna decat un singur produs desigilat, restul cantitatii este acceptata doar daca produsele sunt sigilate. Produsele returnate trebuie să fie insotite de copie a facturii de achizitie.

In functie de optiunea cumparatorului, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 14 zile de la primirea produsului de catre Junios.ro ,in contul indicat.

In cazul in care un produs este defect si nu se mai poate inlocui din cauza lipsei stocului, se vor returna banii.

Va rugam sa retineti ca din motive de igiena si sanatate publica, anumite produse nu sunt eligibile pentru retur. Acestea includ, dar nu se limiteaza la, olite, lenjerie intima si scutece. Aceasta politica este in conformitate cu reglementarile standard in vigoare privind vanzarile online si ne ajuta sa ne asiguram ca produsele pe care le oferim tuturor clientilor nostri sunt sigure si garantam igiena corespunzatoare.


Retur Persoane Juridice
Persoanele juridice au dreptul sa returneze produsele achizitionate de pe site-ul nostru, in conformitate cu urmatoarele conditii:

Contravaloarea produselor nu poate fi rambursata in numerar persoanelor juridice. In schimb, putem oferi alte bunuri in loc, cu valoarea totala a produselor returnate, in limita sumei din comanda anterioara. Pentru a solicita aceasta optiune, trebuie sa ne contactati prin intermediul paginii noastre de contact.

Limita de retur pentru produsele achizitionate de persoanele juridice este de 14 zile lucratoare. In acest interval de timp, puteti solicita returnarea produselor pentru a primi un produs similar sau un alt produs cu aceeasi valoare.

Toate informatiile despre produse, inclusiv detalii despre functionalitate si dimensiuni, sunt disponibile pe site-ul nostru. Va incurajam sa verificati aceste informatii inainte de a face o comanda pentru a evita neintelegerile sau erorile in alegerea produsului potrivit.