Busy Board din Lemn cu Multiple Activitati, Vehicule, Forme si Incuietori

109,00 RON (TVA inclus)
Livrare in 24-48 ore lucratoare!
Cod produs 004123
Recomandat pentru:
3 ani +
Baieti
Fete

 Contacteaza-ne, suntem alaturi de tine 0790189861

 Livrare gratuita peste 400 lei 

 Returneaza indiferent de motiv, in 14 zile!

 Plata securizata, datele sunt in siguranta!

 Oferte personalizate cu discount, contacteaza-ne 

Descriere

Acest busy board din lemn este un jucărie educativă interactivă concepută pentru a ajuta copiii să-și dezvolte abilitățile motorii fine și cognitive, prin intermediul diferitelor activități interesante și captivante. Cu ajutorul acestui joc, copiii vor putea învăța despre recunoașterea formelor geometrice, culorilor, cifrelor și numelor vehiculelor.

Printre activitățile disponibile pe acest busy board se numără un joc de pescuit magnetic, cu 10 peștișori și o undiță din lemn cu capăt magnetic. Copiii vor putea să-și îmbunătățească abilitățile de coordonare mână-ochi și de dexteritatea de-a lungul timpului. În plus, jocul de pescuit va fi o activitate distractivă și interesantă pentru copii.

De asemenea, board-ul include și patru forme geometrice diferite, care pot fi potrivite în locurile lor corespunzătoare. Această activitate va ajuta copiii să învețe să recunoască diferitele forme geometrice și culorile asociate acestora.

Un alt element interesant al acestui joc este un puzzle 3D cu vehicule, care va stimula imaginația și creativitatea copiilor. Ei vor putea să-și construiască propriile modele și să învețe în același timp numele vehiculelor.

De asemenea, busy board-ul include trei uși colorate, fiecare cu o inchizătoare diferită. Această activitate va ajuta copiii să învețe despre mecanismele de închidere și deschidere, îmbunătățindu-și astfel abilitățile de dexteritate și coordonare mână-ochi.

Sub peștișorii magnetici, sunt scrise cifrele de la 1 la 10 în limba engleză, oferindu-le copiilor oportunitatea de a învăța cifrele și numerele.

Sub vehiculele din lemn, se află denumirile acestora, ceea ce va ajuta copiii să învețe mai multe despre acestea.

Busy board-ul este realizat din lemn de calitate, cu o vopsea non-toxică pe bază de apă, făcându-l sigur și durabil pentru copii.

În ansamblu, acest busy board din lemn este o jucărie educativă și distractivă, care va ajuta copiii să-și dezvolte abilitățile motorii fine, cognitive și de învățare, într-un mod captivant și interesant.

Detalii

SKU
004123
Brand
OEM
Material
Lemn, Metal
Abiilitatea dezvoltata
Abilitatile cognitive, Abilitatile motrice fine, Abilitatile senzoriale, Asocierea, Dexteritatea, Recunoastere forme si culori
Varsta recomandata
3 ani +
Pentru
Baieti, Fete
Culoare
Multicolor

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza recenzie